yhdistys :: toimihenkilöt :: yhdistyksen säännöt :: jäseneksi liittyminen :: myyntiartikkelit :: vuoden koira -kilpailu

Tarvikevastaava v. 2015:
Sini Sulkama
sini.sulkama(at)gmail.com

Mudikassi
Mudikassit ovat ekologisesti valmistettuja Earth Positive -kasseja ja vaihtoehtoina sarjakuva muditekstillä tai ilman muditekstiä. Hinta SUMU:n jäsenille 6,50 euroa ja ei-jäsenille 7,50 euroa. lähikuva sarjakuvasta

Vasemmassa kassissa muditeksti, oikea ilman tekstiä

Autotarra
Tarra on pyöreä, halkaisijaltaan seitsemän senttimetriä. Tarran hinta postikuluineen on 2 euroa ja tapahtumista ostettuna 1 euro.

Tassu-/käsipyyhe kuvalla ja mudi- tai kroaattitekstillä
SUMU on teettänyt mudi/kroaatti tassu-/käsipyyhkeitä. Pyyhkeiden koko on 50x70cm ja ne ovat 100% puuvillaa.

MUDI-tekstillä ja koirankuvalla saatavilla väreissä vihreä, tumman sininen, lime:

KROAATTI-tekstillä ja koirankuvalla saatavilla väreissä vihreä ja tumman sininen:

Pyyhkeiden hinta on 9 eur/kpl jäsen, 11 eur/kpl ei-jäsen

Tilausohjeet

Tuotteita on rajoitettu määrä, joten varmista ennen tilaustasi sähköpostitse (aino.hirvonen(at)gmail.com ) että haluamaasi tuotetta on vielä varastossa!

Vahvistuksen saatuasi maksa tilauksesi ja postikulut yhdistyksen tilille: Suomen Mudiyhdistys HSOP 550600-275428. KÄYTÄ VIITENUMEROA 314.

Ilmoita lisäksi sähköpostilla osoitteeseen aino.hirvonen(at)gmail.com (korvaa (at) @:llä) vastaanottajan nimi, osoite ja tilaamasi tuotteet. Laita viestiin myös maksupäivä jona olet suorittanut maksun yhdistyksen tilille sekä maksamasi summa. Kerro myös postitetaanko tuotteet sinulle vai tuletko noutamaan ne.

Halutessaan tavarat voi yleensä noutaa yhdistyksen tapahtumien yhteydessä.

Erilliset kimppatilaustuotteet
Näitä tuotteita voi tilata vain erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Uusista tilauksista ilmoitetaan yhdistyksen kotisivuilla ja foorumilla.

Suomen Mudiyhdistyksen koulutusliivi

SUMU on teettänyt koulutusliivejä kolme erää. Liivi on ollut Berran BERRA PRO Enstex ja väritykseltään KOKOMUSTA (kuvassa).

Tarkemmat tiedot liivistä ohessa:

-Liivi on vuoreton ja materiaaliltaan hengittävää puuvilla/polyester-neulosta.
-Kaulus miellyttävää terindaneulosta heijastintere
-joustonyöritys helmassa
-edessä vasemmalla tasku patukalle
-selkäpuolella yksi iso yhtenäinen tasku, vaikkapa motivointipatukalle
-kaksi vetoketjullista taskua ylhäällä
-sisäpuolelle vetoketjullinen povitasku
-etupuolella alhaalla kaksi iso taskua esim. motivointileluille ja makupaloille
-Kiinnityslenkit etu- ja takapuolella
-tarranauha patukalle vasen olkapää

Oheisen taulukon avulla kukin voi valita itselleen sopivimman liivikoon: mittataulukko.

Liivi maksaa yhdistyksen jäsenille brodeerattuna 55 eur/kpl ja ei-jäsenille 60 eur/kpl.

HUOM! Liiveistä tehdään vain kimppatilauksia. Uusista kimppatilauksista ilmoitetaan keskustelupalstalla ja nettisivuilla.

Lippalakki

Mudi- tai Kroaatti-lippalakki. Lippalakin väri on kuvassa esitetty musta. Etupuolella hopealla brodeerattu koira sekä teksti MUDI tai teksti KROAATTI. Takana lippalakissa tarrasäätö.

Lippalakki maksaa yhdistyksen jäsenille brodeerattuna 9 eur/kpl ja ei-jäsenille 10 eur/kpl.

HUOM! Lippalakeista tehdään vain kimppatilauksia. Uusista kimppatilauksista ilmoitetaan keskustelupalstalla ja nettisivuilla.